សកម្មភាពធ្វើដំណាប់ខាប់ប៉េងប៉ោះ |
ថ្ងៃទី ១ សិក្សាផ្នែកទ្រឹស្តីលើ ៖
- អនាម័យផ្ទាល់ខ្លួនលើប្រព័ន្ធផលិតកម្ម
- គ្រឿងបន្ថែមក្នុងអាហារ
- សម្បកវេចខ្ចប់ និងផ្លាកសញ្ញា
- ប៉ាស្ទ័រកម្ម និងស្ទេរីលកម្ម
- របៀបធ្វើចេកបំពង
- របៀបធ្វើសណ្តែកដីបំពងស្ករ
- របៀបធ្វើដំណាប់ខាប់ប៉េងប៉ោះ
ថ្ងៃទី ២ សិក្សាផ្នែកទ្រឹស្តីលើ ៖
- របៀបធ្វើទឹកស្វាយ
- របៀបធ្វើទឹកអំពិល
- របៀបធ្វើទឹកសណ្តែក
- របៀបធ្វើទឹកម្ទេស
- របៀបធ្វើទឹកប៉េងប៉ោះ
- របៀបធ្វើតៅហ៊ូ
- របៀបធ្វើជ្រក់ស្ពៃ
- របៀបធ្វើណែម
- របៀបធ្វើស្រាអង្ករ
- របៀបធ្វើឆៃប៉ូវប្រៃ ...
No comments:
Post a Comment