Saturday, February 16, 2013

វគ្គបច្ចេកទេសកែច្នៃផលិតផលកសិកម្ម, ជំនាន់ទី២

សកម្មភាពធ្វើដំណាប់ខាប់ប៉េងប៉ោះ
កាលបរិច្ឆេទកម្មវិធីសិក្សា ៖ 16-17 កុម្ភៈ 2013
ថ្ងៃទី ១ សិក្សាផ្នែកទ្រឹស្តីលើ ៖
  • អនាម័យផ្ទាល់ខ្លួនលើប្រព័ន្ធផលិតកម្ម
  • គ្រឿងបន្ថែមក្នុងអាហារ
  • សម្បកវេចខ្ចប់ និងផ្លាកសញ្ញា
  • ប៉ាស្ទ័រកម្ម និងស្ទេរីលកម្ម
  • របៀបធ្វើចេកបំពង
  • របៀបធ្វើសណ្តែកដីបំពងស្ករ
  • របៀបធ្វើដំណាប់ខាប់ប៉េងប៉ោះ
>>>>>>>អនុវត្តជាក់ស្តែងធ្វើដំណាប់ខាប់ប៉េងប៉ោះ>>>>>>>

ថ្ងៃទី ២ សិក្សាផ្នែកទ្រឹស្តីលើ ៖
  • របៀបធ្វើទឹកស្វាយ
  • របៀបធ្វើទឹកអំពិល
  • របៀបធ្វើទឹកសណ្តែក
  • របៀបធ្វើទឹកម្ទេស
  • របៀបធ្វើទឹកប៉េងប៉ោះ
  • របៀបធ្វើតៅហ៊ូ
  • របៀបធ្វើជ្រក់ស្ពៃ
  • របៀបធ្វើណែម
  • របៀបធ្វើស្រាអង្ករ
  • របៀបធ្វើឆៃប៉ូវប្រៃ ...
>>>>>>>អនុវត្តជាក់ស្តែងធ្វើទឹកម្ទេស និងទឹកសណ្តែក>>>>>>>

No comments:

Post a Comment