Sunday, February 24, 2013

វគ្គបច្ចេកទេសផលិតមេផ្សិត និងបណ្តុះផ្សិត, ជំនាន់ទី ២

កាលបរិច្ឆេទសិក្សា ៖ 23-24 កុម្ភៈ 2013
ថ្ងៃទី ១ សិក្សា លើ ៖
  1. បច្ចេកទេសផលិតសារាយដំឡូងបារាំង PGA
  2. បច្ចេកទេសកាត់ណ្វៃយ៉ូផ្សិត
  3. បច្ចេកទេសពង្រីកមីសេល្យូមផ្សិតលើគ្រាប់ធុញ្ញជាតិ និងអង្កាម
  4. បច្ចេកទេសបណ្តុះផ្សិតចំបើងដោយរៀបរង
*****អនុវត្តធ្វើសារាយដំឡូងបារាំង, កាត់ណ្វៃយ៉ូ*****
ថ្ងៃទី ២ សិក្សាលើ ៖
  1. បច្ចកទេសបណ្តុះផ្សិតចំបើងដោយចំហុយ
  2. បច្ចេកទេសធ្វើជីកំប៉ុស្តិ៍រាវសម្រាប់បំប៉នផ្សិត
  3. បច្ចេកទេសធ្វើមេចំណីបំប៉នផ្សិត
  4. បច្ចេកទេសបណ្តុះផ្សិតអំបោះ ផ្សិតខ្យង ផ្សិតម្ជុល ផ្សិតចិន ផ្សិតត្រចៀកកណ្តុរ។ល។
*****អនុវត្តពង្រីកមីសេល្យូមធ្វើគ្រាប់ធុញ្ញជាតិ*****

No comments:

Post a Comment