Tuesday, March 26, 2013

វគ្គបច្ចេកទេសកែច្នៃផលិតផលកសិកម្ម, ជំនាន់ទី ៣

សកម្មភាពអនុវត្តធ្វើទឹកម្ទេស
កាលបរិច្ឆេទកម្មវិធីសិក្សា ៖ 23 មីនា 2013
*****អនុវត្តជាក់ស្តែង ធ្វើទឹកម្ទេស

វត្ថុធាតុដើម ៖
  • ទឹក 2,5 L
  • ម្ទេសប្លោកស្ងួត 150 g
  • ម្ទេសប្លោកស្រស់ 50 g
  • ម្ទេសហឹល 40 g
  • ខ្ទឹមស 75 g
  • ម្សៅអង្ករ 175 g
  • ស្ករស 500 g
  • អំបិល 150 g
  • ទឹកខ្មេះ 250 g
  • ប៊ីចេង 12.5 g

No comments:

Post a Comment