អង្គការ NASTO
ទំព័រដើម
សមាគម AKA
អង្គការ NASTO
ផ្កាយហូម PH
ដៃគូអភិវឌ្ឍ
ទាញយកឯកសារ
Tuesday, March 26, 2013
វគ្គបច្ចេកទេសកែច្នៃផលិតផលកសិកម្ម, ជំនាន់ទី ៣
សកម្មភាពអនុវត្តធ្វើទឹកម្ទេស
កាលបរិច្ឆេទកម្មវិធីសិក្សា ៖ 23 មីនា 2013
*****អនុវត្តជាក់ស្តែង ធ្វើទឹកម្ទេស
វត្ថុធាតុដើម ៖
ទឹក 2,5 L
ម្ទេសប្លោកស្ងួត 150 g
ម្ទេសប្លោកស្រស់ 50 g
ម្ទេសហឹល 40 g
ខ្ទឹមស 75 g
ម្សៅអង្ករ 175 g
ស្ករស 500 g
អំបិល 150 g
ទឹកខ្មេះ 250 g
ប៊ីចេង 12.5 g
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment