សកម្មភាពអនុវត្តធ្វើសារ៉ាយ PGA នៅអង្គការ NASTO |
1-វត្ថុធាតុដើម
2-របៀបធ្វើ
- ចិតសម្បកដំឡូងបារាំង និងថ្លឹង
- លាងទឹកសម្អាត
- ចិត្តជាដុំតូចៗ
- ដាំទឹកឲ្យពុះ និងដាក់ដំឡូងបារាំងស្ងោររយៈពេល ១៥ នាទី
- ច្រោះយកតែទឹក រួចដាក់ស្ករគ្លុយកូស និងម្សៅចាហ៊ួយកូរឲ្យសព្វ
- ច្រកដបកម្រិត ៣ សង្ទីម៉ែត្រ
- ញុកសំឡី និងរុំក្រដាសឲ្យជិតល្អ
- យកទៅចំហុយក្នុងឆ្នាំអូតូក្លាវរយៈពេល ៩០ នាទី។
No comments:
Post a Comment