Monday, November 4, 2013

បច្ចេកទេសផលិតសារ៉ាយ PGA

សកម្មភាពអនុវត្តធ្វើសារ៉ាយ PGA នៅអង្គការ NASTO
 
1-វត្ថុធាតុដើម
  • ដំឡូងបារាំង ២០០ ក្រាម
  • ស្ករគ្លុយកូស ២០ ក្រាម
  • ម្សៅចាហ៊ួយ ៣០ ក្រាម
  • ទឹក ១ លីត្រ
2-របៀបធ្វើ
  • ចិតសម្បកដំឡូងបារាំង និងថ្លឹង
  • លាងទឹកសម្អាត
  • ចិត្តជាដុំតូចៗ
  • ដាំទឹកឲ្យពុះ និងដាក់ដំឡូងបារាំងស្ងោររយៈពេល ១៥ នាទី
  • ច្រោះយកតែទឹក រួចដាក់ស្ករគ្លុយកូស និងម្សៅចាហ៊ួយកូរឲ្យសព្វ
  • ច្រកដបកម្រិត ៣ សង្ទីម៉ែត្រ
  • ញុកសំឡី និងរុំក្រដាសឲ្យជិតល្អ
  • យកទៅចំហុយក្នុងឆ្នាំអូតូក្លាវរយៈពេល ៩០ នាទី។
     
 

No comments:

Post a Comment