កែប្រែជីវភាពរស់នៅឲ្យកាន់តែប្រសើរឡើង
ដោយមកទទួលការបណ្តុះបណ្តាលជំនាញកែច្នៃផលិតផលកសិកម្មនៅ អង្គការ NASTO លោកអ្នកនឹងចេះនូវជំនាញ
ដូចខាងក្រោម ៖
·
ជំនាញធ្វើទឹកភេសជ្ជៈ
៖ ធ្វើទឹកសណ្តែក, ទឹកអំពិលទុំ, ទឹកម្នាស់, ទឹកស្វាយ និងទឹកត្រឡាច។ល។
·
ជំនាញធ្វើទឹកជ្រលក់
៖ ធ្វើទឹកម្ទេស, ទឹកប៉េងប៉ោះ, ទឹកសៀង និងទឹកត្រីកោះកុង
·
ជំនាញធ្វើអាហារផ្អាប់
៖ ធ្វើណែម, សៀង និងឆៃប៉ូវ
·
ជំនាញធ្វើអាហារបំពង
៖ ធ្វើចេកបំពង, ដំឡូងបារាំងបំពង និងសណ្តែកដីបំពង
·
ជំនាញធ្វើជ្រក់
៖ ជ្រក់ស្ពៃ, ជ្រក់ត្រកួន និងជ្រក់ត្រសក់
·
ជំនាញធ្វើដំណាប់ខាប់
(Jam) ៖
ដំណាប់ខាប់ប៉េងប៉ោះ, ល្ហុង, ម្នាស់, ស្វាយ និងខ្នុរ
·
ជំនាញធ្វើដំណាប់ស្ងួត
៖ ដំណាប់ស្ងួតប៉េងប៉ោះ, ល្ហុង, ដំឡូង, ម្នាស់ និងស្វាយ។ល។
អង្គការ NASTO
មានអាស័យដ្ឋានផ្ទះលេខ 412 ផ្លូវ 34 E សង្កាត់កាកាប ខណ្ឌពោធិ៍សែនជ័យ, ភ្នំពេញ
ទូរស័ព្ទទំនាក់ទំនង ៖ 023 469 964 4,
097 707 1181, 078 663 664, 092 911 007
ជួបគ្រូបង្គោល ៖ 016 671 716
សិក្សារយៈពេល 03 ថ្ងៃ គឺពីថ្ងៃទី 22-24
ខែមិថុនា ឆ្នាំ2013
តម្លៃ 55 ដុល្លា សម្រាប់
10 នាក់ដំបូង
No comments:
Post a Comment